Her besvarer vi de mest almindelige spørgsmål i en FAQ sektion. Har du andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os her…..

Frequently Asked Questions

Mest spurgte spørgsmål

Hvordan opretter jeg annoncer?

Ved at klikke på “Tilføj annonce” oppe i højre hjørne af siden vil du komme til en side hvor du kan vælge den pakke der passer dig bedst. Derefter vil du have mulighed for at oprette din annonce igennem vores brugervenlige annonce form.

Kan jeg annullere eller få min penge retur?

Du kan få dine penge retur hvis du ikke har brugt den ydelse du har købt. Hvis du ikke har brugt din ydelse så har du 30 dages retur ret på dit produkt.

Hvordan opretter jeg en konto & koster det noget?

Det er 100% gratis at oprette en bruger på vores side. Du opretter en bruger ved at finde “Registrer bruger” oppe i menu linjen, her kan du oprette en ny konto manuelt eller oprette en konto igennem Facebook.

Hvordan fungerer betaling?

Når du køber annonce pakker eller annonce boost vil du modtage en faktura fra os på det købte.

Når du handler med personer der sælger ure, er det både køber og sælger der bestemmer betalings løsning. Nyt-ur tilbyder her en løsning via vores sikker handel.

Hvor mange ure kan jeg oprette?

Lige nu er det fuldstændigt gratis at oprette ure på Nyt-ur.dk. Du kan derfor oprette og sælge alle de ure du har på siden.

Hvad er Sikker handel?

Sikker handel er lavet for at både køber og sælger skal få en god oplevelse ved handlen. For et mindre beløb står vi inde for at køber får det ur han ønsker samt at sælger får sine penge, kig under sikker handel.

Hvordan får jeg et banner vist på Nyt-ur.dk

Du skriver til nyt nytur@nytur.dk. Så får du en pris efter hvor lang tid du skal have dit banner kørende. Vi klarer oprettelsen og udvikling af banneret, du er også velkommen til at sende et billede vi kan bruge til banneret.

Feedback?
ja tak!

Hjælp os med at blive bedre.

Smid dine ideer, ris eller ros her.

Denne side benytter cookies til at sikre dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.